Noi găsim proiectul
d-voastră bateţi palmaCU SERVICIUL DE INFORMAȚII ÎN CONSTRUCȚII IBC FOCUS
Singurul serviciu din România
care monitorizează șantierele din satelit.
Dublează ofertele de vânzare
la proiectele și șantierele în lucru și
depășește-ți concurența, ofertând ca un adevărat profesionist.
 • DETALII PROIECT
  Detalii constructive despre proiect, stadiu, valoare, tipul investiției, persoanele implicate, etc
  VEZI VIDEO
  Călin Trufașiu - Director Austro Pipesystems "Fără informațiile corecte și actualizate din baza de date IBC FOCUS cu siguranță aș fi ratat proiecte importante. Sunt mulțumit de contractele câștigate sunând la proiectele publicate pe Raportul de investiții."
 • FOTOGRAFII DIN TEREN
  O fotografie face cât 1000 de cuvinte: stadiul proietului, materiale folosite, etc
  VEZI VIDEO
  Cătălin Pavel - Geberit "Pozele actualizate cu șantierele îmi permit să îmi fac o idee în ceea ce privește stadiul lucrărilor și mă ajută să economisesc timp pe care altfel l-aș fi pierdut în trafic să ajung până acolo. E ca și cum aș fi direct pe șantier."
 • FOTOGRAFII DIN SATELIT
  Vezi viteza cu care se construiesc obiectivele și stadiul lucrarilor
  VEZI VIDEO
  Iliescu Octavian - Country Manager Roth Romania "Nu știu alte baze de date cu șantiere care să aibă atât de multe proiecte publicate ca Raportul de Investiții. Acesta este și unul dintre motivele pentru care am reînnoit abonamentul - așa pot trimite de doua ori mai multe oferte de vânzare."
 • Radar șantiere
  Îți permite o vizualizare instant a proiectelor de interes direct pe Google Maps
  VEZI VIDEO
  Emilian Bogar - GEA Refrigeration Romania "Îmi plăcea Raportul de investiții și înainte. Dar de când filtrarea se face mai în detaliu și am serviciul Radar Șantiere (identificarea șantierelor pe hartă), îmi place și mai mult. Acum ofertez la și mai multe proiecte."
 • Profilul investitorilor
  Nume și date de contact verificate, fotografii și date de naștere, background profesional, etc.
  VEZI VIDEO
  Sorin Sonea - Director Etanco Romania "Cu ajutorul profilelor de companie reușesc foarte ușor să creez și să mențin relații strânse de colaborare cu cei mai importanți antreprenori din piața construcțiilor."
 • Download documentații tehnice
  Download documentații tehnice de pe servere de stocare de mare capacitate Amazon.
  VEZI VIDEO
  Samachisa Felicia - Director dezvoltare Proserv SA "Accesul la documentațiile tehnice ale proiectelor ne permite să facem oferte conforme cu specificațiile arhitecților. E simplu și la țintă. Doar downlodez repede documentațile și știu dacă un proiect are nevoie de produsele pe care le ofer."
 • Date de contact verificate
  Profilul investitorilor (nume și date de contact verificate, fotografii și date de naștere, background profesional, etc.)
  VEZI VIDEO
  Crișan Petrică - ACI Cluj "Profilele de companie îmi oferă toate informațiile de care am nevoie înainte de a încheia un parteneriat: date despre situația financiară a companiei, lista cu proiectele finalizate sau aflate în derulare dar mai ales numele persoanelor cheie din firmă."
 • Filtre avansate personalizate
  Motor de cautare puternic și filtre avansate cu posibilitatea de a le persoanaliza cautarilor tale – cel mai performant mod de a organiza informațiile existent în România.
  VEZI VIDEO
  Codruț Pais - Director regional Bergerat Monnoyeur "Filtrele personalizate merg în detaliu și mă ajută să identific exact proiectele care prezintă interes pentru mine în funcție de domeniu, suprafață, valoare sau localizare încât să merg țintit la șantierele de interes."

"Spionează" concurența și vinde mai mult


prin modulele unice dezvoltate de IBC Focus

Informații vitale
Profile de companie cu informații vitale despre rezultatele financiare, resurse umane, credite și leasing-uri, harta șantierelor contractate și multe altele.
Vezi in actiune Gabriel Dalea Manager BMRO "Numărul mare de proiecte și datele de contact de la persoane de decizie s-au dovedit a fi foarte folositoare pentru oamenii noștri de vânzări. Iar asta se vede în performanțele lor și în încasările care au venit dupa ce ne-am abonat la Raportul de Investiții."
Monitorizează șantierele
Monitorizează șantierele unui anumit constructor, arhitect sau dezvoltator imobiliar.
Vezi in actiune Octavian Iliescu Country Manager Roth România "Raportul de Investiții e ușor de folosit. Pot să îmi setez proiecte favorite și să îmi adaug alerte sau notițe la proiectele de interes încât să știu când trebuie să revin la proiectele la care pot să ofertez."
Fii informat
Accesează informațiile despre ce scrie presa despre partenerii tăi de afaceri sau proiectele prezentate în baza de date.
Vezi in actiune Cristian Bazilescu Director vânzări ELJ Automotive "Prospectarea pieței de profil a devenit mai ușoară cu acest "Google al construcțiilor". Pe lângă accesul la sute de proiecte, pot intra instant în contact cu oamenii din spatele lor (beneficiari, proiectanți sau constructori)."
Gândește strategic
Generează harta șantierelor contractate de un anumit constructor sau proiectant pentru a vedea răspăndirea zonală sau planurile de expansiune.
Vezi in actiune Florin Popescu Director comercial regional Energobit SA "Am accesat modulul de Market Intelligence și am descoperit că analizele de acolo îmi sunt foarte folositoare. Știu exact care sunt zonele cu potențial de ofertare și mi-am extins acum activitatea spre alte județe."
Cunoaște-ți partenerii
Accesează ușor și rapid profilele sociale ale partenerilor de afaceri pentru a afla detalii despre viața lor personală sau profesională.
Vezi in actiune Felicia Smachisa Director dezvoltare Proserv SA "Profilele de companie îmi oferă toate informațiile de care am nevoie înainte de a încheia un parteneriat: date despre situația financiară a companiei, lista cu proiectele finalizate sau aflate în derulare dar mai ales numele persoanelor cheie din firmă."
Recrutează oamenii cheie
Vezi câți angajați ai firmei monitorizate intenționează să-și schimbe job-ul și cum poți profita de acest lucru.
Vezi in actiune Emanuel Budai Director vânzări Electra "Consultanții IBC Focus mi-au arătat cum pot să folosesc la maximum informațiile de pe Raportul de Investiții. Au făcut traininguri chiar și cu agenții mei de vânzări, iar acum toată echipa ofertează profesionist la șantiere de care altfel nu ar fi aflat."

Transformă-ți echipa de vânzări într-una de agenți speciali


Cu soft-ul nostru agenții tăi de vânzări devin mai inteligenți și mai eficienți iar tu ca și lider vei putea organiza mai bine activitatea lor din teren.
Deleagă proiecte
Deleagă proiecte (care devin adevărate misiuni de ofertare) oamenilor de vânzări și conectează-ți afacerea cu persoanele de decizie de la proiecte utilizând metode de social selling and social marketing.
Vezi in actiune Gelu Lungu - Director Arca Studio Construct "Cu Modulul Manager din cadrul Raportului de Investiții pot monitoriza activitatea agenților și pot organiza mai bine activitatea lor din teren. Așa știu exact la cate proiecte au ofertat și câte au câștigat."
Monitorizează activitate useri
Monitorizează și organizează activitatea agenților de teren prin Modulul Manager și accesează rapid varianta mobilă a bazei de date de pe orice smartphone.
Notițe și alerte personalizate
Adaugă propriile notițe, alerte și deleagă anumite sarcini colegilor tăi din firmă.
Market intelligence
Analize și tendințe în timp real care îți permit să devi cel mai inteligent strateg din piață pe baza analizelor a celei mai mari baze de date cu șantiere din România.
Managementul teritoriului
Optimizează vizitele la șantier folosind fotografiile actuale din teren sau din sateliți și organizează teritoriul agenților utilizând opțiunea Radar Șantiere și Market Intelligence.
Vezi in actiune Claudia Amariei - TehnoWorld "De curând am descoperit funcția de vizualizare a șantierelor pe hartă prin Radar Șantiere. Mi se pare foarte utilă pentru organizarea traseului agenților de vânzări. Nu mai cheltui motorină pe drumuri inutile și folosesc la maximum un singur traseu."
Proiecte favorite
Urmărește proiectele favorite ale tale sau ale echipei tale încăt să fii la curent cu orice modificări.
Ne recomandă
 • Raportul de Investiții ne ajută să economisim timp, este ușor de utilizat și foarte bine structurat. Ne ajută să avem o imagine cât mai clară cu privire la proiectele de construcție aflate în desfășurare la momentul actual.

  BASF
  • BASF
 • Cu ajutorul profilelor de companie reușesc foarte ușor să creez și să mențin relații strânse de colaborare cu cei mai importanți antreprenori din piața construcțiilor.

  Bergerat Monnoyeur
  • Bergerat Monnoyeur
 • Raportul de Investiții e ușor de folosit. Pot să îmi setez proiecte favorite și să îmi adaug alerte sau notițe la proiectele de interes încât să știu când trebuie să revin la proiectele la care pot să ofertez.

  Palvin
  • Palvin SA
 • Folosind Raportul de Investiții mi-am dat seama cât de folositor este să ai acces la o bază de date cu șantiere actualizate constant dacă activezi în domeniul nostru. Informațiile precise despre stadiul lucrării mă ajută să știu când e momentul să fac o ofertă.

  Lindab
  • Lindab
 • Sunt deseori plecat pe teren, iar faptul că pot accesa Raportul de Investiții de pe telefonul mobil mă ajută mult. Pot suna direct la numerele de telefon listate la proiecte, fără să mai fiu nevoit să fiu în fața unui calculator.

  Elis Pavaje
  • Elis Pavaje
 • Noi țintim proiectele mici și medii, iar identificarea lor ar fi mai grea fără filtrele din Raportul de Investiții. Iar cu opțiunea de vizualizare a șantierelor pe hartă avem adresele lor exacte și economisim astfel timp și bani.

  Arca Studio Construct
  • Arca Studio Construct
 • Raportul de Investiții face parte din strategia noastră de vânzări și funcționează foarte bine. Ne ajută să găsim proiecte și să batem palma.

  Tehno Milucon
  • Tehno Milucon
 • Informații bine structurate și acces instant la proiecte actualizate – pentru noi, IBC Focus înseamnă un filtru eficient și relevant în activitatea de indentificare a proiectelor importante.

  Ytong
  • YTONG
 • Raportul de Investiții este un instrument rapid și eficient de identificare a unor proiecte cu potențial pentru companie. Astfel, agenții de vânzări economisesc timp și energie deoarece găsesc ușor informații relevante și actualizate.

  Somaco
  • SOMACO
 • Cum am început colaborarea cu Raportul de Investiții și am primit șantierele, am inceput sa le și sunăm. După doar 2 săptămâni de abonament am câștigat 4 proiecte, printre care un ansamblu rezidențial din București și un bloc cu 15 apartamente. Cu siguranță nu este vorba de noroc atunci când lucrezi cu date corecte și actualizate la timp.

  Brikston
  • BRIKSTON
 • Raportul de Investiții este interesant și ușor de utilizat, având rezultate bune.

  CEMPS
  • CEMPS
 • În domeniul nostru, e foarte important să aflăm de o lucrare cât e în faza de proiectare, iar cei de la IBC Focus fac o treabă foarte bună în a ne anunța repede de proiecte importante.

  ircat
  • IRCAT
 • Simplu. Eficient. La ţintă.

  KESZ
  • KESZ
 • Am folosit înainte servicii asemănătoare de la alte firme, însă am rămas fideli Raportului de Investiții. Proiectele primite sunt mult mai numeroase și reflectă realitatea despre construcții.

  ALUKONIGSTAHL
  • ALUKONIGSTAHL
 • Mai puțin efort, mai mult confort. Astfel aș defini schimbarea adusă de utilizarea Raportului de Investiții.

  BT
  • BT
 • Raportul de Investiții ar trebui să facă parte din strategia de vânzare a oricărei companii care dorește să facă o treabă serioasa în domeniu.

  GSN
  • GSN
 • Pentru noi Raportul de Investiții a devenit o bază pentru managementul prospecților și clienților și discutăm pe marginea lui la fiecare ședință de vânzări.

  MInstall
  • MIINSTALL
 • În urma abonamentului la Raportul de Investiții IBC Focus am aflat de proiecte de care altfel nu aș fi știut. Peste 20% din proiectele primite erau de interes și le-am contactat în vederea ofertării produselor noastre.

  RUD
  • RUD
 • IBC Focus ne-a permis să economisim timp pe partea de prospectare a pieței de profil. Și cum "timpul înseamnă bani"… vânzările au crescut în mod semnificativ.

  ISOPAN EST
  • ISOPAN EST
 • Dacă dorești să îți crești vânzările, să ai acces la o bază de date imensă cu proiectanți, constructori, investitori și să știi tot ce "mișcă" în piață... să fii abonat la Raportul de Investiții este exact ca și cum ai avea un angajat și jumătate în plus în echipa ta.

  Metecno
  • METECNO
 • Oamenii de vânzări sunt prin excelență persoane curioase. Ei bine, prin Raportul de Investiții, IBC Focus satisface zilnic, din plin această curiozitate..

  PRO CONFORT
  • PRO CONFORT
 • În realizarea studiilor și analizelor făcute de GFK ne bazam pe cele mai bune surse de informații. În ceea ce ne privește șantierele în lucru din România am ales IBC Focus.

  GFK
  • GFK
 • Pentru noi Raportul de Investiții IBC Focus a însemnat încă un agent în plus pe teren, un agent foarte bine informat și foarte eficient (veți amortiza imediat cheltuielile indiferent de mărimea lor). Vă recomand să folosiți cu încredere toate produsele IBC Focus având în vedere că veți beneficia IMEDIAT de toate îndrumările necesare din partea echipei lor.

  CAD KONSTRUCT
  • CAD KONSTRUCT
 • Frumusețea acestui sistem este că a devenit motorul echipei de vânzări. Oamenii noștri acum pot concentra mai mult timp în relația cu clienții, lăsând partea de prospectare pe seama IBC Focus.

  PALLADIO CONTRACT
  • PALLADIO CONTRACT
 • Înainte de a colabora cu IBC Focus, se întâmpla să aflăm de anumite șantiere prea târziu. Produsele de tipul celor pe care noi le vindem erau achiziționate. Acum rareori se întâmplă să aflam de șantiere noi din alte părți.

  KINGSPAN
  • KINGSPAN
 • Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu echipa IBC Focus și contăm pe sprijinul informațiilor lor.

  DOKA
  • DOKA
Vrei să vezi cum îți dublezi
ofertele de vânzare?

Completezează formularul de mai jos și îți arătăm GRATUIT.

[Prețuri?] Costul unui abonament se calculează în funcție de zona geografică, domeniile de interes, perioada contractuală, de aceea ne străduim să oferim pentru dvs. prețurile personalizate.
Dar înainte să te intrebi cât costă, mai bine ne testezi GRATUIT și în acel moment îți spunem și prețurile.
Close Box

Va rugam sa evaluati Raportului de Investitii

Astfel, vom putea sa imbunatatim serviciile pe care vi le oferim. Va multumim!

Raspunde la chestionar