Salut.
Noi suntem IBC Focus,

Si suntem aici pentru a va spune exact unde sunt proiectele si santierele la care puteti oferta. Noi va dam proiectul, d-voastra bateti palma!

Va multumim ca ne sunteti client si va invitam sa va logati pentru a vedea noile proiecte actualizate si noile contacte adaugate.

In prezent in baza noastra de date monitorizam:

  • 59924 de santiere din intreaga tara
  • 97762 companii
  • 86554 persoane de contact

Autentificare

 
 
Close Box

Va rugam sa evaluati Raportului de Investitii

Astfel, vom putea sa imbunatatim serviciile pe care vi le oferim. Va multumim!

Raspunde la chestionar

 

Studii de piata in constructii

Lucram pe aceasta piata din 2005 si monitorizam santierele din intreaga tara. Suntem convinsi ca reusim sa oferim informatii unice si bine structurate, astfel incat sa aducem un plus de valoare clientilor nostri.

Mai multe detalii si ofertele de pret le puteti gasi vizitand: www.iresearch.ro

Monitorizarea concurentei

Nici o echipa de fotbal nu intra in teren fara sa stie ce stil de joc prefera adversarii sai, care sunt jucatorii cheie ce trebuie neutralizati, ce puncte slabe pot fi speculate in momente cheie, cine este antrenorul, care dintre strategiile de joc ii fac cei mai vulnerabili? Oferim cele mai complete profile de companie din domeniul constructiilor. De la starea financiara a firmei pana la nivelele salariale si strategiile de marketing folosite.

Cititi mai multe pe site-ul www.marketspy.ro

Promovare direct pe santiere

Din luna martie 2009 IBC Focus va ajuta sa va promovati direct pe santierele aflate in derulare. Oamenii nostri din teren vor duce materialele d-voastra de promovare direct pe santierele aflate in lucru. Veti putea vedea cine de pe santier a primit materialele, ce santiere au fost acoperite si cand. Curios? Intra pe www.promosantier.ro

 
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Help