Salut.
Noi suntem IBC Focus,

Si suntem aici pentru a va spune exact unde sunt proiectele si santierele la care puteti oferta. Noi va dam proiectul, d-voastra bateti palma!

Va multumim ca ne sunteti client si va invitam sa va logati pentru a vedea noile proiecte actualizate si noile contacte adaugate.

Daca inca nu esti client, ne poti testa gratuit si fara nici un cost - iti dam contactele valoroase la oricare din sutele de proiecte ca tu sa le poti oferta, fara nici o obligatie din partea ta. Cum? Afla aici detalii si lasa-ne contactele tale. Te asiguram ca vei fi impresionat!

In prezent in baza noastra de date monitorizam:

  • 88837 de santiere din intreaga tara
  • 138595 companii
  • 123740 persoane de contact

Autentificare

 
 
Close Box

Va rugam sa evaluati Raportului de Investitii

Astfel, vom putea sa imbunatatim serviciile pe care vi le oferim. Va multumim!

Raspunde la chestionar

 

Promo Santier, adica

Cartea ta de vizita ajunge pe toate santierele din Romania. Cu serviciul PromoSantier, mergem noi in locul tau pe santiere, vorbim cu persoanele care sunt acolo, la lucru, le spunem de tine si apoi, saptamanal, iti trimitem raportul cu tot ce am facut noi. Suntem cei mai disciplinati oameni de teren ai tai, asa ca tu te poti concentra sa vinzi efectiv.

Vezi detalii aici PromoSantier

Totul despre IBC - lider de piata in monitorizarea constructiilor

Deja ne cunosti ca avand cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere din Romania. Insa stii ca am mai ajutat zeci si chiar sute de firme sa primeasca cereri de oferta, sa castige mai multi clienti si sa fie mai cunoscuti in piata lor? Avem peste 10 servicii de succes, toate cu rezultate masurabile.

Vezi aici tot ce facem: www.ibcfocus.ro.

Construct Focus

Cel mai mare portal care monitorizeaza TOATE stirile legate de piata constructiilor sau instalatiilor. Noi urmarim tot ce se scrie in presa pe domeniu, iar acum si d-voastra aveti acces la informatii comprimate si bine structurate, ca sa aveti o imagine despre ce se vorbeste in piata.

Solicitati parola dvs. pe www.constructfocus.ro

Promovare direct pe santiere

Din luna martie 2009 IBC Focus va ajuta sa va promovati direct pe santierele aflate in derulare. Oamenii nostri din teren vor duce materialele d-voastra de promovare direct pe santierele aflate in lucru. Veti putea vedea cine de pe santier a primit materialele, ce santiere au fost acoperite si cand. Curios? Intra pe www.promosantier.ro

Primesti cereri de oferta de la clienti - garantat

Te-ai gandit vreodata ce bine ar fi sa te trezesti dimineata si sa ai deja in Inbox peste 10 cereri de oferta in scris de la Proiectanti, Constructori, Investori sau Instalatori? Ei bine, ConstructEmailing asta face pentru clientii nostri! Citeste mai mult aici: Construct Emailing